PI4VRZ/A geeft bonuspunten weg tijdens de 50e WAP-contest

Op zaterdag 16 juni 2018 is het zo ver. Voor de 50e maal wordt dan de VRZA Worked All Provinces Contest gehouden en wel van 1400-20.00 UTC (16.00-22.00 LT)
De WAP-contest is een ALL MODE contest op VHF en UHF.

Omdat we dit jaar de 50e contest hebben, vieren we een feestje!!

Elk VRZA-club-/afdelingsstation dat zich voor deelname, vóór 31 mei 2018 opgeeft bij de contestmanager, zal door het bestuur van de VRZA een taart toegestuurd krijgen op de contestdag om deze met de contestcrew te delen. Het e-mailadres is: contestmanager@vrza.nl.

Dit jaar zullen wij zeker aan de WAP-contest meedoen en daarbij gebruik maken van onze zender in IJsselstein op de Gerbrandytoren op 220 meter hoogte. Daarmee kunnen we uitkomen in de 2 meter en de 70 cm band in zowel FM als USB.
Maar we zullen ook uitkomen in de 4 meter band vanuit Radio Kootwijk.

Wij doen niet mee om te winnen (dat zou ook wel erg flauw zijn) maar hopen op deze wijze heel veel bonuspunten te kunnen uitdelen aan alle deelnemers aan deze contest. Ook hopen we hiermee een bijdrage te leveren aan het voortbestaan van de WAP-contest.

Karin Mijnders, PD0KM en de crew van PI4VRZ/A.

Comments are closed.